nieuwsbrief
collectie
home
links
restauratie
expositie
route
lijsten
     Geheel GRATIS Taxatie schilderijen. elke zondag van 13.00 tot 17,00 uur Zuidereinde  68a 1243KH  Wijdemeren  s-Graveland.          Kunsthandel Galerie Trompenburgh tel 06 49691150
  Openingstijden galerie ;                 Wijdemeren s-Graveland
 
zo. 13.00 - 17.00 u.                ca. 3 km van Hilversum
U kunt gratis parkeren voor de deur.

     Schilderijen uit de  19e en 20e eeuw. Haagse School en Romantiek
      Restauratie en schoonmaken antieke schilderijen tevens klassieke inlijstingen.
                                     

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat uw schilderij nou echt waard kan zijn en of het wel een origineel is. Of wilt u het schilderij eerst eens laten beoordelen voordat u het weggeeft of naar de kringloopwinkel brengt? U kunt bij ons terecht voor een geheel gratis, deskundig  advies door een erkende taxateur/expert* van schilderijen uit de 19e en 20e eeuw, . U krijg dan een mondeling advies omtrent; de waarde, echtheid, de staat van uw schilderijen en eventuele verkoopmogelijkheden. Dit advies is kostenloos en verplicht u tot niets. Ook kunt u vragen stellen over het betreffende schilderij en hoeft u de kunstwerken niet achter te laten.
 .
U kunt met maximaal 5 werken langskomen uitsluitend op zondagen tussen 13,00 en 17,00 u. Grafiek**, moderne hedendaagse kunst en abstacte kunst worden niet beoordeeld . Deze gratis service is uitsluitend bedoeld voor particulieren.. Het kan zijn dat uw schilderij een onverwacht hoge waarde bezit maar het gebeurt vaker dat de  "Rembrandt" of "van Gogh"  toch niet echt blijken te zijn. Voor verdere Informatie over de taxatiedagen kunt u bellen met  tel. 06 49691150, of even op deze webpagina te kijken wanneer er geen taxatiedag is of niet doorgaat.
Het is niet nodig  te reserveren of een afspraak te maken.

Wij beoordelen of taxeren
geen per Email opgestuurde foto's, aangezien dat geen betrouwbaar resultaat oplevert.


    H. van Moerkerken
   
restaurator  en taxateur* schilderijen 19e en 20ste eeuw


GRATIS TAXATIE*, RESTAURATIE- en VERKOOPADVIES SCHILDERIJEN

Hier vindt u informatie over
gratis taxeren van uw schilderijen / kunst, advies over aankoop
of verkoop of een vrijblijvende offerte voor een
deskundige restauratie [zie pagina restauratie]


7, 14, 21, 28 juli

en volgende
zondagen  bent u welkom
voor taxatie van uw schilderijen
.


                                                     
               
 taxateur
* geregistreerd bij de Nederlandse Organisatie van Makelaars, Veilinghouders en beedigde Taxateurs.        Keizersgracht 802   Amsterdam
**etsen, gravures, zeefdrukken, litho's en andere drukwerken op papier.
                          echt of vals?
*    Hoe gaat een taxatie in zijn werk?
 Er wordt eerst gekeken of uw schilderij niet een goedkoop productiewerk, een door een amateur geschilderde kopie, een reproductie of een vervalsing is. In deze gevallen is immers de waarde van het object niet erg hoog en heeft het geen zin om er al te veel tijd aan te besteden. Heeft het schilderij kwaliteit, dan wordt gekeken of de handtekening te ontcijferen is of aan wie het werk toegeschreven kan worden en vervolgens wordt bepaald wat de actuele waarde ongeveer zal zijn bij verkoop op een openbare kunstveiling[dagwaarde].Ook wordt dan gekeken in welke staat het schilderij zich bevindt en hoeveel het eventueel zou kosten om het werk te restaureren.
Ook kunt u informatie krijgen over de verkoopmogelijkheden en de kosten die daar aan verbonden zijn.